dilluns, 27 de maig del 2019

Diada d'escacs a Ferreries

Aquest dissabte vam participar a la 4a Diada d’escacs escolar a Ferreries. Sa Graduada hi vam participar d’una manera molt activa.
A les 9h del matí 30 alumnes de 5è i 6è agafàvem un bus per participar al torneig escolar que es celebrava. Vam jugar i xalar durant 2 hores. No vam guanyar però sí que ens van tocar els dos llibres que van sortejar, a n’en Luca de 5è i na Isona de 1r.
Després hi havia música en directe, na Gemma i en Linares, i els i les nostres alumnes van ser l’alma mater de la festa.
També hi va haver simultànies amb el gran campió Joan Cubas.
Més tard, a les 16h hi havia torneig de ràpides per a escaquistes que vagin a classe (iniciació i federats). També hi vam ser presents, i en Roger de 4t va quedar 3r al torneig d’iniciació.
Per acabar la diada, a les 18’30h, hi va haver una xerrada baix el títol Escacs a l’escola. Hi va participar la ponent Marta Amigó, gran experta amb els escacs educatius a Catalunya, que ens va explicar com fan la formació del professorat i ho duen a les aules. També hi vam estar convidats noltros com a ponents per explicar l’experiència duita a les aules durant aquest curs. Aquí també podreu veure la presentació que hem fet per exposar, on surt també un vídeo on l’alumnat ens dóna la seva opinió sobre el projecte d’escacs.
Aquí us deixam un muntatge de fotos, el que va publicar na Marta al seu facebook i la presentació del que hem fet a l’aula.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada